Landgoed De Kloosterhof Woudenberg 
                                 

"200 - Bevolkte - Bijenkasten - Project"

 

Verander jouw ecologische voetafdruk en doneer!


  • De Stichting

Stichting Landgoed De Kloosterhof staat voor natuurontwikkeling, natuurbehoud en natuurbeheer. Het is sinds 2006 een zogenaamd jong landgoed, is gerangschikt onder de natuurschoonwet en er wordt naast het aanplanten van drachtgebied kleinschalig agrarisch natuurbeheer uitgevoerd. 

  • De Imkerij

Op dit biologische landgoed is sinds 2016 ook Imkerij Woudenberg Het Kloosterhofje gevestigd. De imker verkiest de inheemse bijensoorten op biologische en biologische dynamische wijze te immen. Dit past geheel in het biologische gedachtengoed van de stichting. 

  • De Noodzaak 

Omdat het zo slecht is gesteld met de bijenstand moeten er op zeer korte termijn vele bijenvolken bij komen om onze voedselvoorziening te garanderen. Een biologische niet bestreden omgeving bijen is een noodzaak; het niet (chemische) bestrijden van de ziektes en/of besmetting van de bijenvolken is ook een noodzaak. 

  • Onze Bijdrage

De stichting denkt te kunnen bijdraqen aan het beschikbaar stellen van biologisch land als standplaats voor het "  200 - Bijenkasten - Project " op het landgoed in Woudenberg. De imker van Imkerij Woudenberg Het Kloosterhofje stelt zich beschikbaar om deze nieuwe volken te gaan imkeren. 

  • Uw Bijdrage

Door geld te doneren aan het " 200 - Bijenkasten - Project " steunt u ons initiatief en draagt u zelf meteen bij aan een grote verandering van de bijenstand, heeft u op korte termijn een grote positieve impact op de natuur en zet u een eerste stap om de toekomst van uw voedselvoorziening veilig te stellen. 


Doneer daarom nu!

Zelfs de kleinste bijdrage brengt u dichter bij: 

1 het vergoten van de bijenstand;

2. het terugdringen van de bijensterfte;

3. het verbeteren van gewasbestuiving en

4. doet u de eerste stap om de voedselvoorziening op termijn veilig te willen stellen. Als u een bedrag wilt doneren voor het " 200 - Bijenkasten - Project " kunt u via de bank een handmatige overboeking doen of op de volgende link klikken: IK WIL DONEREN!

 

 

 

 

De Imker van Imkerij Woudenberg Het Kloosterhofje onderneemt vele activiteiten die ten goede komen aan de Stichting. Op Facebookpagina Imkerij Woudenberg Het Kloosterhofje komen vele aankondigingen en impressies voorbij.